Pacienții mei, eroii mei care zâmbesc plin

Cred că nu am spus foarte des acest lucru - dar pacienții mei rămân eroii mei.

De ce?


Aș putea să enumăr zeci de motive dar rămân la unul singur - nu e zi în care, în clinică, să nu intre cineva cu zâmbetul pe buze și să ne încurajeze.


Să ne mulțumească, să ne aducă flori și bomboane. Să ne sune și să ne amintească de ce ne-am făcut dentiști - pentru că, la finalul zilei, este mereu despre oameni.


Ultima jumătate de an a fost cea mai atipică și cea mai plină de provocări.Spuneam, deunăzi, că, oricum, nu e că și cum am avut vreodată zile liniștite - ca medic-antreprenor nu cred că ai vreodată 100% zile liniștite - dar, modul în care contextul actual te "întoarce" e de o viteză fară precedent.


În marea de schimbări, ce m-a ținut ați fost voi, pacienții mei.


Pentru a mă asigura că furnizăm un act medical corect - așa cum s-a întâmplat și până acum - am activat partea de stomatologie digitala și tratamentele asistate laser. Iar despre acestea găsiți mai multe aici, pe siteul clinicii.


Interventiile asistate la microscop si ozonoterapia (tratamentul cariilor fară anestezie) au început să câștige teren în clinica. Aveam dotările și pregătirea necesare să le folosim dar le evitam, ne refugiam adeseori în metodele tradiționale, tocmai pentru că obiceiurile vechi se uită greu.


Pacienții vin în număr din ce în ce mai ridicat tocmai din dorință de a rezolva rapid probleme stringente. Avem cazuri în care am restaurant un dinte pierdut de acum 10 ani prin implant - desigur - iar povestea o gasiti aici sau am salvat un dinte fracturat subgingival chiar în timpul stării de urgenta. Iar povestea o găsiți aici.


Am primit flori și bomboane, mulțumiri și cuvinte de lauda desi, în spatele ușilor închise, e, uneori, și greu. Însă, stiu că orice ar fi, trecem peste împreună.


Mai jos, mă vedeți alături de una dintre pacientele mele cele mai riguroase și organizate, Anne.


Și nu mă abține să nu vă las aici o fotografie a zâmbetului ei - cred că unul dintre cele mai frumoase pe care le-am făcut la Cris Smile.


Vă mulțumesc!

54 views0 comments

Rahova | 0723 918 404

Giulesti | 0765 449 033

Cris Smile Studio 

Boisoara 10 Giulesti

Malcoci 2 Rahova 

office@cris-smile.ro

  • YouTube
  • LinkedIn
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com